SpeedFun Furious Evo easy+ for Specialized Turbo Levo, Kenevo, Tero, Como and Vado

169,00 

SpeedFun Furious Evo on ebike-viritys, jonka avulla voit poistaa 25 kmH nopeusrajoituksen hyödyntämällä täysin Specializedin käyttämän Brosen potentiaalia.

Tämä ebike-virityslaite on erityisesti suunniteltu vapauttamaan Brose-moottorilla varustettujen Specialized Turbo Levo-, Turbo Kenevo-, Turbo Tero-, Turbo Como- ja Turbo Vado -ebipyörien nopeus (virallisesti ”Turbo 1.1”, ”Turbo 1.2”, ”Turbo 2.1″ ja ” Turbo Full Power System 2.2″ näytön/TCU/TCD-tyypistä riippumatta.

Kaikki SpeedFun Furious Evo -nopeudenvapautuslaitteet voidaan aktivoida ja deaktivoida milloin tahansa ilman yhteyksiä valolähtöön.

7 varastossa

Mikä on SpeedFun Furious Evo ebike -viritys Specialized Turbo Levolle, Kenevolle, Terolle, Comolle ja Vadolle?
Furious Evo -virityslaitteen Specializedille tehtävänä on säätää elektronisesti takapyörän pyörimisnopeutta ja välittää moottorille aina alle 25 KmH nopeus, jotta saavutetaan todellinen nopeus erittäin korkealla aktiivisella moottorilla. Suurin nopeusrajoitus määräytyy siis moottorin tehon mukaan, joka lisätään jalkojen ilmaisemaan tehoon (info).

Kun virityslaite on aktiivinen, eikä sillä ole yhteyttä TCU/TCD:hen, se näyttää puolitetut tiedot missä tahansa näytössä (tai sovelluksessa) tietystä kynnysarvosta alkaen.

Tämä laite voidaan asentaa Brose-moottorilla varustettuihin Specialized Turbo Levo-, Turbo Kenevo-, Turbo Tero-, Turbo Como- ja Turbo Vado ebikeen (virallisesti ”Turbo 1.1”, ”Turbo 1.2”, ”Turbo 2.1” ja ”Turbo Full Power System 2.2”) varustettu TCU1/TCU2 “MasterMind”- tai TCD:llä. Yhteensopiva myös Specialized gen1 ebikesin kanssa (ebike-ohjain akussa).

Furious Evo -virityslaite Specializedille voidaan aktivoida/deaktivoida halutessaan erittäin käytännöllisellä järjestelmällä (lisätietoja on ohjeissa) ja se säilyttää asetuksen sen jälkeen, kun ebike on sammutettu.

Laite toimitetaan pistokkeella ja heti käyttövalmiina, ja se asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla yhteensopivien liittimien ansiosta, joiden avulla ebikeä ei tarvita fyysisesti.

Laadukkaasta materiaalista valmistetut komponentit antavat SpeedBoxille paitsi mekaanisen lujuuden, kestävyyden ja vedenkestävyyden myös houkuttelevan ulkonäön.

SpeedBoxin tuotannossa käytetään maailman johtavien tuottajien elektronisia komponentteja. Suoritin on sertifioitu autoteollisuudelle, ja SpeedBoxit testataan useita kertoja tuotannon aikana ja sen jälkeen varmistaaksesi, että saat luotettavan tuotteen.

SpeedBox yhdistetään sähköpyörään värikoodatuilla liittimmilää alkuperäisiin liittimiin, jotta tiedät tarkalleen, mihin liitin liitetään. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet ja videot, joiden avulla asennat SpeedBoxin itse.

Speedbox App

SpeedBox-sovellus on erityisesti suunniteltu SpeedBox B:lle. Applikaatio käyttää Bluetooth-tekniikkaa sähköpyörän yhdistämiseen matkapuhelimeesi. Kun olet ladannut sovelluksen ja yhdistänyt puhelimesi sähköpyörääsi, voit seurata puhelimesi tämänhetkisiä tietoja ja ajoparametreja. Voit tallentaa matkasi, verrata niitä ystävien kanssa ja seurata omaa suorituskykyäsi, joten nauti vain kyydistä täysillä ja jätä parametrien tarkistaminen myöhempään!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Viritys
  • Moottorin lukko
  • Näkymätön viritystila
  • Pyörä- ja matkatietojen analysointi
  • Reittien tallennus

SpeedBox B.Tuning -sirua voidaan käyttää myös ilman SpeedBox-sovellusta. Se on kuitenkin loistava lisävaruste, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan suorituskyvystäsi.

Useimmat urheilusovellukset käyttävät vain karkeita arvioita arvoista. Siksi nämä tiedot voivat poiketa todellisista sähköpyörätiedoista jopa 20 %. SpeedBox App näyttää täysin tarkat tiedot, jotka luetaan suoraan sähköpyörän ohjausyksiköstä.

WhatsApp chat